Stryktur, struktur!

Heeeeej på er!

Då var jag tillbaka till bloggen igen för i år! Jag sitter jag utanför kapellet och ska snart ha orgellektion med Birger. Det ska bli så kul. 

Nytt för i år. Jag försöker strukturera upp mitt övningsschema. Det tar ett tag innan man hamnar i någon slags rutin. Jag skriver upp varje håla jag har och försöker fylla i den med att öva istället för att slöa bort tiden.

Jag har köpt en anteckningsbok. Med den skriver jag upp all info från lektionen. Det är lätt att man fastnar och tänker ”Vänta? Vad var det jag skulle göra?” Det kommer förhoppningsvis aldrig hända i år om jag följer min planering. 

Mer som är nytt i år är att jag har byggt ihop en orgelklaviatur under sommaren. Här kommer en liten bild på den.

Nu måste jag gå till lektionen, men försöker rapportera snart igen. 😊

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *