Mallorca

Hejsan! Idag är det Omsdag och jag befinner mig just nu i Malloca med min bror. Det är jättevarmt och vi brände oss redan första soldagen… Vi kom hit i Söndagskväll och vi gick ut och festade redan första natten till kl 5. Jag dansade som en galning och avslutade kvällen med att vricka foten, bra jobbat Pontus, allra första dagen! 🌚💩

Jag min bror var snäll och gick och köpte bandage till mig. Nu är smärtan nästan borta och jag är uppe på dansgolvet igen men nu i ett lugnare tempo.

Imorgon planerar vi att åka till Palma och utforska den staden.

Maten här är jättegod, vi har halvpension och vi får frukost buffé och middagsbuffé. Vi äter mycket så vi klarar oss utan lunch.

Vi åker hem söndag den 12:e och sen blir det ingen rast och ingen ro, jag ska nämligen vicka i som kantor den 19:e. Då blir det ett dop kl 14 i Lötkyrka och en kvällsmässa kl 18 i Villberga kyrka.

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *