Väntar på svar…

Tja, tja!
Vill informera att jag fortfarande väntar på svar från Sköndal, det är jobbigt att vara första reserv på det sättet… Jag hoppas naturligtvis på att någon tackar nej, men då får jag ju ytterligare ett val mellan Oskarshamn och Sköndal.

Sista svarsdagen är den 31:a och då får jag förhoppningsvis svar från Sköndal sen måste jag snabbt bestämma mig. 😫
Nästa vecka är det distansvecka så det blir inga privatlektioner. Distansveckorna tycker jag är en stor nackdel med kantorsskolorna. Sköndal kan inte ha det eftersom de inte har några distanselever.
Det här kanske är min allra sista helg i Oskarshamn det känns lite märkligt. Det ska bli skönt att gå på lov. Det finns ju personer man kommer att sakna.


I veckan började jag med att packa alla mina saker… Jösses vad med grejer som jag har lyckats fått ner… Jag började packa redan nu fö att det ska gå snabbt att lasta in i bilen och släpet på tisdag/onsdag Såhär ser det ut just nu… 🙈
Imorgon ska de gå igenom mitt rum och se så att allt är städat och så att inget är förstört. 😊 Jag bör nog städa idag igen… 🙈

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *