Kantorskonserten 2016

Vad jag glömde skriva i mitt förra inlägg var att vi hade kantorskonsert i tisdags, den 17:e Maj. Jag deltog i ett sexhändigt stycke som hette Marche Funébre D’une Marionnette av Charles Gounod. Det gick väldigt bra tyckte jag. Jag hade övat väldigt mycket inför det så jag kände mig redo för konsert.

Nu är det totalt bara 11 dagar kvar tills skolavslutningen! Den här terminen har verkligen sprungit iväg. Jag har lärt mig väldigt mycket den här terminen trots att vi har haft många lov. Jag väntar fortfarande på svar från Sköndals Högskola. Sebastian, min kompis kom in och har valt att plugga till kyrkomusiker på Geijerskolan.

Nästa vecka har jag ”tuppen”, terminsuppspel i Brukspiano, jag hoppas på att Martin kommer ha hunnit lärt sig stycket som jag ska spela, På Frukten Skall Trädet Kännas.

[zoomsounds_player source=”https://www.pontuseriksson.com/wp-content/uploads/2016/05/På-Frukten-Skall-Trädet-Kännas..mp3″ config=”skinwavewithcomments” playerid=”684″ waveformbg=”https://www.pontuseriksson.com/wp-content/plugins/dzs-zoomsounds/waves/scrubbg_default.png” waveformprog=”https://www.pontuseriksson.com/wp-content/plugins/dzs-zoomsounds/waves/scrubprog_default.png” thumb=”https://www.pontuseriksson.com/wp-content/uploads/2014/07/profilbild-pontus-eriksson.jpg” autoplay=”on” cue=”on” enable_likes=”off” enable_views=”off” songname=”På Frukten Skall Trädet Kännas.” artistname=””]

Jag försöker göra en slutspurt nu i slutet av terminen och övar mycket. Jag har fortfarande lite problem i händerna. Det är nog för att jag övar lite för mycket. Snart är det lov och på lovet ska jag åka till Mallorca med min bror. 😍😍

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *