Ansöknings vecka!

Hej, den här veckan är dags för ansökningarna till tre stycken skolor; Sköndal, Hjo och Oskarshamn. Det här året har gått ruskigt fort. Känns skönt att äntligen få göra det här provet… Jag har ju gått och väntat ända sedan jag började på skolan för att få göra provet. Äntligen kommer det till kritan.

Problemet nu är att jag har fått verk i handleden på vänster hand, vilket kommer att påverka mina ansökningar negativt. Jag hoppas ännu på att det ska gå över innan proven.

Just nu håller jag på smörjer med Ipren för att handen ska läka… Jag tror att de kommer från överansträngning dels från spelet för att jag har spelat med förstora grepp, hänvisning till Glädjens Blomster och Gammal fäbo psalm men jag tror också att det beror på överansträngning efter armhävningar.

Trots skadan ska jag försöka göra så bra ifrån mig som möjligt. Jag känner mig väldigt redo för den riktiga kantors utbildningen, jag hoppas också att skolorna ser min stora utvecklingskurva i jämnförelse till förra året.

Om jag kommer in på alla skolor då är jag väldigt osäker på hur jag ska göra… Det finns både anledningar till att stanna och nackdelar med att stanna kvar på Oskarshamns Folkhögskola. Jag tror att jag kan behöva byta miljö. Men om jag vill gå kvar på Oskarshamns Folkhögskola eller inte har varit som en stor ON/OFF knapp. Ena stunden vill jag gå här andra stunden vill jag här ifrån. Svårt att veta vad jag själv vill.

Jag har antagningsprov i Hjo den 27:e April, i Oskarshamn den 29:e april och Sköndal den 3:e maj. Proven ligger väldigt tätt. Sköndal har allra högst krav på ansökan till skillnad från de andra skolorna det kan bero på att det är en Högskola och ingen Folkhögskola. Jag kommer rapportera efter proven hur det har gått.

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *